FitKit ambasador
FitKit ambasador

,,Најди луѓе што те мотивираат и постојано дружи се со нив”

ФитКит инспирација: Бобан Панзевски од Куманово

Упорен, амбициозен и секогаш подготвен за акција. Ова најдобро го опишува нашиот Бобан Панзевски (Боби) од Куманово — ФитКит инспирација за оваа недела.

Иако пандемијата му ја разниша фитнес рутината и мораше да се откаже од HIIT тренинзите кои што беа вистинска адреналинска бомба за него, Боби бргу се адаптираше на новото ‘нормално’. 💪

Ни признава дека качил некој килограм плус за време на карантинот, но со редовни и интензивни тренинзи, бргу се вратил во форма.

FitKit ambasador i inspiracija
FitKit ambasador i inspiracija

Пред затворањето на фитнес клубовите, поминувал часови и часови вежбајќи, па често го зезале дека спие во Феникс, неговиот матичен клуб. 😅

А еве што најмногу му недостига од активниот фитнес живот што го имал пред пандемијата:

Бобан ја црпи својата инспирација токму од обичните луѓе кои што имаат интересни фитнес приказни, затоа со апел до оние што уште размислуваат дали да ја вметнат физичката активност во својата to-do листа:

Неговата мотивација? Огледалото! 😎

FitKit inspiracija Boban
FitKit inspiracija Boban

Кога не вежба, Боби знае да се опушти со добар филм или серија и квалитетно бело вино (за кое што вели дека се труди да го исфрли, ама не му оди баш од рака).

Ако ти се допаѓа приказната на нашиот Боби од Куманово, ова е Инстапрофилот на кој што можеш да го следиш @bobanpanzo.

П.С. Дознавме уште нешто — сингл е. 😉

FitKit logo
FitKit logo

ФитКит e апликација која ти овозможува да вежбаш кога сакаш и каде сакаш, сега и во online вежбалните низ целата држава.

Апликацијата е достапна на PlayStore и AppStore.

Written by

Вежбај кога сакаш, што сакаш и каде сакаш

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store